Nuuk Hotel Apartments

Pris pr. lejlighed i min. 4 nætter

5.300,-

LEJLIGHEDER MED OP TIL FIRE SENGE

Hotel Hans Egede har 15 velindrettede lejligheder med eget køkken, badeværelse, vaskefaciliteter, tv kanalpakke og trådløst internet inkluderet i prisen.

14 af lejlighederne, Nuuk Hotel Apartments by HHE, beliggende i et tårn, 400 meter fra hotellet. De fleste lejligheder har en storslået udsigt, og findes i 2 typer:
2-værelses lejlighed med dobbeltseng i soveværelse samt 3-værelses lejlighed med dobbeltseng i hver af de to soveværelser.

En af lejlighederne er beliggende på Jagtvej, tæt på den gamle Industrihavn, med samme faciliteter som i de ovennævnte:
En 3-værelses lejlighed med dobbeltseng i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse.

Bemærk, at der ikke er forplejning inkluderet i de priser, der er oplyst på prislisten. Minimum lejeperiode er fire døgn i hotellejlighederne. Alle hotellejligheder er røgfri.

For yderligere information om lejlighederne, kontakt venligst receptionen på mail: booking@hhe.gl eller online på www.hhe.gl

Du kan checke ind fra kl. 14.00. Hvis du ankommer tidligere, kan du opbevare din bagage i hotellets bagageområde, indtil din lejlighed er klart. Hvis værelset er blevet gjort rent og er klart inden kl. 14.00, kan du få adgang til lejligheden før.

Lejligheden er din indtil kl. 09.00 på afrejsedagen. Ønskes senere afrejse bedes du kontakte receptionen og forhøre dig om mulighederne, som er afhængig af genudlejning samme dag. Vær opmærksom på, at vi opkræver et gebyr for sen afrejse og ved check-ud efter kl. 16.00 betaler du for en ekstra overnatning.