Sarfalik Winebar & brasserie

Åbningstider

Tirsdag-lørdag fra 18.00 - 22.00

Menu

Se menuen her

Vinkort

Se vinkortet her

Sarfalik Winebar & Brasserie er åben tirsdag – lørdag fra kl. 18.00 til kl. 22.00.

Tryk på menuen nedenfor for at se den aktuelle menu.

Sarfalik Winebar & Brasserie, der er beliggende på toppen af Hotel Hans Egede, er en spændende oplevelse med et brasserie, der er baseret på de gode råavrer, som de lokale fangere kan levere henover årstidernes skift. Med inspiration fra blandt andet Frankrig og Italien, har vi skabt et brasserie i hyggelige og afslappende omgivelser med spændende smagsoplevelse, der ikke behøver koste en formue.

Vinbaren er en del af restauranten. Her er du altid velkommen til et glas vin eller en god flaske, uanset om du er sulten eller ej. Udsigten over byen, fjorden og fjeldende danner de perfekte rammer for en hyggestund med kollegerne, venner eller fordybelse med dig selv efter en god dag i Nuuk.

Flaskerne, hvorfra vi serverer på glas, opbevares på Winestations fra amerikanske NAPA Technology. Det gør det muligt at skænke et enkelt glas uden at miste kvalitet og smagsoplevelse.

Sarfalik er det grønlandske ord for et strømsted og i Grønland findes der utrolig mange af dem. I Grønland er der en tidevandsforskel på op til 4-5 meter og hele kystlinjen er fyldt med utallige fjorde og skærgårde, som tilsammen skaber perfekte rammer for dannelsen af strømsteder. Hvis man ser på et kort over en hvilken som helst del af landet, vil man se utallige steder som bærer en eller anden form af navnet Sarfalik, og ofte vil man se at der i nærheden heraf findes gamle bopladser, bygder eller anden tegn på menneskelig aktivitet. Et strømsted er, med andre ord, et stort spisekammer, hvor fangstmulighederne og typen af fangstdyr varierer afhængig af årstid. Derfor har vi valgt navnet Sarfalik, et spisested som afspejler årstidernes fangs

Øverst kan du downloade det aktuelle menukort.

Menukortet er alene til inspiration og vi beder dig kontakte os, hvis du ønsker nærmere information om den aktuelle menu eller hvis du planlægger et selskab.