Spisestedet Sarfalik

Sarfalik, der er beliggende på Hotel Hans Egede, er en nyskabende restaurantoplevelse med det bedste fra det grønlandske og det globale køkken.

Sarfalik er det grønlandske ord for et strømsted og i Grønland findes der utrolig mange af dem. I Grønland er der en tidevandsforskel på omkring 4-5 meter og hele kystlinjen er fyldt med utallige fjorde og skærgårde, som tilsammen skaber perfekte rammer for dannelsen af strømsteder.

Hvis man ser på et kort over en hvilken som helst del af landet, vil man se utallige steder som bærer en eller anden form af navnet Sarfalik, og ofte vil man se at der i nærheden heraf findes gamle bopladser, bygder eller anden tegn på menneskelig aktivitet.

Et strømsted er, med andre ord, et stort spisekammer, hvor fangstmulighederne og typen af fangstdyr varierer afhængig af årstid. Derfor har vi valgt navnet Sarfalik, et spisested som afspejler årstidernes fangst.

Her kan De downloade vort aktuelle menukort:

Menukortet er alene til inspiration og vi beder Dem kontakte os, hvis de ønsker nærmere information om den aktuelle menu, planlægger selskaber mv.

Vi tager forbehold for udsolgte varer og forbeholder os ret til at redigere i det dagsaktuelle menukort for at sikre højest mulige kvalitet i restauranten. 

 

Menu
 

 

 

Åbningstider

Ons-tors-fre-lør  18.00 – 22.00
Mandag-søndag (frokostmenu) 12.00 – 15.00

Sommerlukket 28. juni – 17. august

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok