Á la Carte Kok søges til Hotel Hans Egede

Er du vores nye Á la Carte kok

Hotel Hans Egede A/S søger ny à la carte kok med fokus på engagement og gåpåmod for at levere et produkt af høj kvalitet med skarp fokus på fleksibilitet og passion for madlavning. Lyder det som dig? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Om jobbet?

Du bliver en vigtig del af et kreativt og detailorienteret team i køkkenet hos landets førende hotel, restaurant og 5-stjernet konferencecenter, med store som små arrangementer.

Vi er en arbejdsplads der konstant stræber efter at forbedre gæsteoplevelsen. Vi fejrer vores successer, arbejder hele tiden med nye koncepter, og går aldrig på kompromis med det gode teamwork og den høje kvalitet.

Stillingen medfølger personalebolig til rådighed og flyrejse for tilflyttere.

Opgver som á la Carte Kok

 • Madlavning til à la carte-forretningen
 • Madlavning til mindre og større selskaber
 • Grundtilberedninger
 • Kvalitetskontrol af ingredienser, hygiejne etc.
 • Præsentation af menuer i restauranten
 • Ad hoc-opgaver

Om dig

For at trives i jobbet er det vigtigt at du er kreativ, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret og har et fleksibelt tankesæt.

Vi forventer kun det bedste af vores medarbejdere, så du skal være parat til at lede med et godt eksempel og give alt – hver dag. Vi forventer, at du aktivt deltager i at gøre en positiv forskel hver dag for vores gæster og for dine kollegaer.

Hvad vi forventer af dig

 • Du er uddannet kok med minimum 2 års erfaring – har erfaring med à la carte på et vist niveau og du kan også køre frokostbuffet og selskaber
 • Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner
 • Du er kreativ og ansvarsbevidst
 • Du er loyal, stabil og serviceminded
 • Løn efter kvalifikationer og erfaring.

Nærmere information

Ansøgning:

Ansøgninger behandles løbende.

Nærmere information om hotellet og stillingen som á la Carte Kok kan indhentes hos adm. direktør Jørgen S. Bay-Kastrup, tlf. +299 34 80 02 eller jbk@HHE.gl

Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til Hotel Hans Egede A/S, HR- og hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09 eller ct@HHE.gl.

Om Hotel Hans Egede A/S

Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har siden da vokset sig endnu større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: HHE Express, Hotel Hans Egede, med det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Spisestedet Sarfalik og ikke mindst Skyline Bar. Derudover er Nuuk Hotel Apartments by HHE også en del af koncernen.

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. Vi tænker internationalt, men operer lokalt og begge vores hoteller besidder hotelmiljøcertificeringen Green Key.