Deltids-Tjener søges til Hotel Hans Egede A/S

Er du vores nye deltids-tjener?

Hotel Hans Egede A/S søger lige nu ny deltids-tjener, som har lyst til at blive en del af F&B teamet på A Hereford Beefstouw, Sarfalik Winebar & Brasserie, samt Skyline Bar.

Om jobbet

Om Jobbet som deltids-tjener

Arbejdstid: ca. 25 timer om ugen, primært fra 16.00 – 23.30 og i nogle weekender til 03.00.

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt og sjovt miljø, hvor du bliver udfordret såvel personligt som fagligt.

Hos Hotel Hans Egede A/S er vi altid imødekommende og har altid gæsten i centrum, vi siger aldrig nej og møder alle gæster med et smil.

Vi udviser tillid og ansvar overfor hinanden og de øvrige teams på hotellet. Vi kommunikerer respektfuldt med vores kollegaer på gulvet og i køkkenet. Vi afstemmer gæsternes og vores egne forventninger på de daglige briefinger inden vi går i service.

Hos Hotel Hans Egede A/S tager vi alle ansvar for ALTID at yde bedst mulig service og vi lader os ikke nøjes med ok eller fint nok.

En kritik eller en fejl ser vi som en mulighed. En mulighed for udvikling og læring, da vi altid bestræber os på at lære af vores fejltrin.

Opgaver som deltids-tjener

Du vil overordnet være ansvarlig for, at vores gæster oplever en uovertruffen service mens de er hos os. Med godt humør og en positiv attitude, skaber vi en god stemning for vores gæster og for hinanden. Du vil komme til at bidrage aktivt i både din egen og teamet kontinuerlige udvikling. Dine opgaver som tjener vil bl.a. bestå i følgende opgaver:

  • Modtage vores gæster og holde styr på seating
  • Servere og fortælle om retterne
  • Opdækning af restaurant
  • Oprydning og rengøring af borde og serviceringsområder
  • Mersalg af mad og vine
  • Være fleksibel ift. tilkaldevagter

Om dig

For at trives i jobbet er det vigtigt at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret og har et fleksibelt tankesæt. Vi forventer, at du er fyldt 21 år, aktivt deltager i at gøre en positiv forskel for vores gæster og for dit team, samt at du trives i et miljø der til tider kan gå lidt langsomt, men ofte også kan gå rigtigt stærkt.

Nærmere information

Ansøgning:

Ansøgning, CV med foto og referencer sendes til Hotel Hans Egede A/S, HR- og hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09 eller ct@HHE.gl

Om Hotel Hans Egede A/S

Hotel Hans Egede A/S blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel og har sidenhen vokset sig endnu større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: Hotel Hans Egede og HHE Express, Nuuk Hotel Apartments by HHE, det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Sarfalik Winebar & Brasserie og ikke mindst Skyline Bar.

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. Vi tænker internationalt, men opererer lokalt og begge vores hoteller besidder hotelmiljøcertificeringen Green Key.