Natportier / Nattevagt søges til Hotel

Er du vores nye Natportier / Nattevagt

Hotel Hans Egede A/S søger i øjeblikket en Natportier til at lede nattevagten i vores receptioner. Denne rolle kræver en person med en stærk og robust mentalitet, som ikke er bange for konfrontationer, når det er nødvendigt. Bliv en del af vores team og hjælp med at levere enestående oplevelser i et af verdens mest fascinerende miljøer.

Om jobbet

Om stillingen som natportier?

Som Natportier på Hotel Hans Egede får du en central rolle i at opretholde sikkerhed og orden i løbet af nattetimerne. Du vil have en central position i receptionen og være med til at sikre gæsternes sikkerhed og trivsel.

Vores reception er åben 24/7, og på Hotel Hans Egede har vi også en travl bar på øverste etage, især i weekenderne. I løbet af barrens åbningstider i weekenden er der sikkerhedspersonale til stede for at assistere.

Dine opgaver inkluderer at tjekke gæster ind og ud, håndtere kontantbeholdningen og forberede skiftskifter. Derudover vil du være ansvarlig for at håndtere konflikter og problemer, der kan opstå i løbet af natten.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden er fra 22.00 – 07.00, skiftevis alle ugens dage.

Vigtigste Ansvarsområder:

 • Ind- og udcheckning af gæster: Byd ankomne gæster velkommen og sikre et højt serviceniveau under ind- og udcheckning.
 • Sikkerhed og orden: Oprethold en fredelig og ordentlig atmosfære i receptionen i løbet af natten.
 • Kasseafstemning: Håndter kontanttransaktioner og afstem kassen.
 • Forberedelse til vagtskifte: Forbered dig til vagtskifte, og dertilhørende administrative opgaver og regnskabsopgaver.
 • Konflikthåndtering: Effektivt håndter konflikter og problemer, der kan opstå i løbet af natten, herunder interaktioner med potentielt berusede gæster.

Om dig

Du er en rendyrket natteravn, som har ikke problemer med at sove om dagen og arbejde om natten. Brancheerfaring er selvfølgelig et plus, men ikke en nødvendighed. Du er engageret, smilende og opsøgende overfor gæster såvel som kolleger.

Kvalifikationer:

 • Robust Mentalitet: En stærk og robust mentalitet, som ikke er bange for konfrontationer, når det er nødvendigt.
 • Tilpasningsdygtighed: Evne til at arbejde i nattetimerne og håndtere forskellige situationer roligt og professionelt.
 • Samarbejde: Villighed til at samarbejde med hotellets øvrige afdelinger samt sikkerhedspersonalet i løbet af de travle weekendsnætter.
 • Kommunikationr: Effektiv kommunikation på både skriftligt og mundtligt dansk og engelsk.
 • Konflikthåndtering: Erfaring med konflikthåndtering og problemløsning.
 • Grundlæggende IT: Erfaring med Microsoft-pakken og evner hurtig oplæring i nye software såsom hotellets Property Management System, Spectra.

Nærmere information

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2023.

Hvis du er en dedikeret og robust person, klar til at påtage dig udfordringerne ved at være Natportier på vores anerkendte hotel, opfordrer vi dig til at ansøge.

For mere information om stillingen, kontakt venligst Receptionschef Rikke Berthelsen på +299 34 80 00 rb@HHE.gl.

For at ansøge, bedes du sende din ansøgning, CV med et billede og vedlagte referencer til HR- og hotelchef Christian L. Tang på ct@HHE.gl.

Om Hotel Hans Egede A/S

Hotel Hans Egede A/S blev grundlagt i 1987 og er hurtigt blevet Grønlands førende hotel, og har sidenhen vokset sig endnu større. I dag driver koncernen to hoteller: Hotel Hans Egede med de 2 restauranter A Hereford Beefstouw, Sarfalik Seafood og ikke mindst Skyline Bar og konferencecenteret HHE Conference & Events, HHE Express samt Nuuk Hotel Apartments by HHE.

På Hotel Hans Egede A/S stræber vi efter at være en international virksomhed i et lokalt miljø, der tænker globalt, men opererer lokalt. Begge vores hoteller har Green Key-hotelmiljøcertificeringen. Bliv en del af vores rejse mod excellence.