Tømrer søges til HHE A/S

Er du vores nye Tømrer?

Er du uddannet tømrer, god til at arbejde selvstændigt og fungerer godt i et tæt team af kollegaer? Så er du måske vores nye kollega hos Hotel Hans Egede A/S

Om jobbet

Om jobbet som Tømrer

Stilling er meget bred og indebærer kendskab til alle væsentlige funktioner for håndværkerfaget. Som Tømrer hos Hotel Hans Egede A/S, vil du skulle varetage vedligehold, reparation, installation og andre ad.hoc-opgaver forbundet med vores hotelbygninger samt organisationens erhvervs- og privatlejemål.

Vi søger en person, som kan holde et struktureret overblikket, er kreativ, løsningsorienteret og lærenem. Stillingen er en fuldtidsstilling med fri kost.

Rejse og bolig kan stilles til rådighed.

Opgaver som Tømrer

 • Bygningsvedligehold og reparation
 • Tømrerarbejde
 • Kørsel af gods
 • Snerydning (vinter primært)
 • Lokaleklargøring til hotellets konferencedrift

Om dig

Du trives i et travlt og energisk arbejdsmiljø, hvor vi kommunikerer direkte og konsekvent. Du er selvkørende og kan håndtere ukendte opgaver med et kreativt og effektivt øje. Du har håndteret de fleste opgaver der hører i totalrenovering af ejendomme samt nybyg. Du ser muligheder frem for problemer, men holder stadig et skeptisk øje for den praktiske udførelse og holdbarhed af en opgave, med omkostninger i mente.

Dine kvalifikationer

 • Du er uddannet tømmer.
 • Du taler flydende dansk, norsk eller svensk.
 • Minimum 10 års erfaring.
 • Generelt god til at håndtere opgaver udenfor eget specifikke fagområde.
 • Kendskab eller erfaring fra Grønland er et stærkt plus, men ikke et krav.
 • Er god til at skabe gode relationer mellem kollegaer og leverandører.

Nærmere information

Ansøgning:

Sidste ansøgningsfrist er d. 1. april. 2023.

Nærmere information om hotellet og stillingen som Tømrer kan indhentes hos adm. direktør Jørgen S. Bay-Kastrup, tlf. +299 34 80 02 eller jbk@HHE.gl

Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til Hotel Hans Egede A/S, HR- og hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09 eller ct@HHE.gl.

Om Hotel Hans Egede A/S

Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har siden da vokset sig endnu større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: HHE Express, Hotel Hans Egede, med det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Sarfalik Winebar & Brasserie og ikke mindst Skyline Bar. Derudover er Nuuk Hotel Apartments også en del af den overordnede organisationsstruktur, samt en bred vifte af erhvervs- og privatlejemål.

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. Vi tænker internationalt, men operer lokalt og begge vores hoteller besidder hotelmiljøcertificeringen Green Key.