Om HHE Conference & Events

Perfekte rammer for kurser og konferencer

Hotel Hans Egede sætter nye standarder for møder, kursus, konferencer og events med landets mest moderne 5-stjernede kursus- og konferencecenter.

HHE Conference & Events har helt unikke, store og lyse lokaler, der er nænsomt designet til kursus-og konferencer. Mange af lokalerne har en storslået udsigt til fjelde og fjord, og faciliteterne danner den perfekte ramme for dagsmøder, kurser eller konference med op til 350 deltagere.

Med 4 velindrettede plenumlokaler, 19 grupperum, et anerkendt hold af dygtige kokke- og tjenere samt en topprofessionel kursus- og konferenceafdeling er vi i stand til at håndtere selv store møder og konferencer.

Som de eneste i Grønland er Hotel Hans Egedes lokaler udstyret med aircondition i lokalerne på 5 sal og et avanceret ventilationssystem i de nye lokaler på 1. og 2. sal, der sikrer et optimalt indeklima; uanset antallet af gæster i lokalet.

AV-udstyr

HHE Conference & Events kan som en del af standardpakken levere alt det nyeste indenfor AV-udstyr, blandt andet Mimio Activeboard med adgang til internettet og integreret Office Pakke.

Det nyetablerede kursus- og konferencecenter er topmoderne, men også helt enkelt at bruge. Vi har desuden særlige muligheder for at vise video eller præsentationer i stort formater på vores specialdesignede videovæg, hvis din præsentation skal nå nye visuelle højder. Vi kan også forberede videovæggen med fotos eller grafiske elementer, der passer til dit arrangement, hvis vi blot har en briefing senest 7 dage inden arrangementet.

Vores standardpakke inkluderer:

  • Gratis trådløst internet
  • Penne og blokke
  • Overhead projektor, flipover og whiteboard
  • TV og cd-afspiller
  • Diasfremviser og mikrofon


Simultan-tolkeudstyr og professionelle tolkebokse kan bookes ved forespørgsel forud for dit arrangement.

Vi har også helt nyt videomødeudstyr i særligt indrettede videomødelokaler, hvor der kan vælges mellem ”Life Size” platformen eller ”Skype”, hvis der blot er behov for et hurtigt og enkelt videomøde.

Vi har udviklet vores egen udvidede gæsteservice med "Ét klik support og service" funktion fra alle møde- og konferencelokaler. Med ét tryk på skærmen udenfor lokalet, kommer du let og hurtigt i kontakt med teknisk support, receptionen eller kursus- & konferenceafdelingen.

Se vores Kursus- & Konferencelokaler, Døgnkonferencer & Døgnmøder

Udstyr & service

   
   Ikon Pdf
  Åben som PDF


Selskabsmenu

   Ikon Pdf
  Åben som PDF

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok