OM HHE CONFERENCE & EVENTS

MØDER, KURSER OG KONFERENCER

Hotel Hans Egede har landets mest moderne 5-stjernede kursus- og komferencecenter.

HHE Conference & Events har store og lyse lokaler, der er designet til at den enkelte konfenence deltager får en god oplevelse. Flere af lokalerne har en storslået udsigt til fjelde og fjord, og faciliteterne danner den perfekte ramme for dagsmøder, kurser eller konference med helt op til 300 deltagere.

Med 4 velindrettede plenumlokaler, 19 grupperum, et anerkendt hold af dygtige kokke og tjenere samt en topprofessionel kursus- og konferenceafdeling sikrer vi rammerne ned til mindste detalje fra start til slut.  Vi er gearet til at håndtere møder op til 300 personer og sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig 100% om det faglige indhold. Fleksibillitet og høj standard er vores nøgleord, og har du ændringer til dagsprogrammet klarer vi det med et smil.

Som det eneste i Grønland er Hotel Hans Egedes lokaler udstyret med aircondition i lokalerne på 5 sal og et avanceret ventilationssystem i de nye lokaler på 1. og 2. sal, der sikrer et optimalt indeklima; uanset antallet af gæster i lokalet.

STANDARD AV UDSTYR I PLENUM LOKALER:

Projektor

Laserpegepind

Flipover

Whiteboard

Mikrofonanlæg

Blok & kuglepen til hver deltager

Navneskilte

Wifi

Standard AV-udstyr i Grupperum:

Flipover

Whiteboard

Blok & kuglepen til hver deltager

Isvand i lokaler

TILkøb af ekstra av udstyr

Simultan-tolkeudstyr & tolkebokse

Videomødelokaler

Simultan-tolkeudstyr og professionelle tolkebokse kan bookes ved forespørgsel forud for dit arrangement.

Vi har også helt nyt videomødeudstyr i særligt indrettede videomødelokaler, hvor der kan vælges mellem ”Life Size” platformen eller Zoom, hvis der blot er behov for et hurtigt og enkelt videomøde.

Plus service

Vi har udviklet vores egen udvidede gæsteservice med “Ét klik support og service” funktion fra alle møde- og konferencelokaler. Med ét tryk på skærmen udenfor lokalet, kommer du let og hurtigt i kontakt med teknisk support, receptionen eller kursus- & konferenceafdelingen.

AV-udstyr

Som en del af standardpakken leverer vi alt det nyeste indenfor AV-udstyr.

HHE Conference & Events er topmoderne, men også helt enkelt at bruge. Vi har desuden særlige muligheder for at vise video eller præsentationer i stort formater på vores specialdesignede videovæg, hvis din præsentation skal nå nye visuelle højder. Vi kan også forberede videovæggen i det store plenum lokale med fotos eller grafiske elementer, der passer til dit arrangement, hvis vi blot har en briefing senest 7 dage inden arrangementet.

Se vores udstyr og service her --->