Hotellejligheder

Lejligheder med op til fire sovepladser

Vi har 15 velindrettede lejligheder med eget køkken, badeværelse, vaskefaciliteter, tv kanalpakke og trådløst internet inkluderet i prisen.

14 af lejlighederne ligger i et tårn 400m fra hotellet, som betyder, at man fra alle etager har en storslået udsigt, og findes i 2 typer:
2-værelses lejlighed med et soveværelse med 2 separate enkeltsenge samt 3-værelses lejlighed med 2 soveværelser med 2 separate enkeltsenge i hvert værelse.

En af lejlighederne er beliggende på Jagtvej, med samme faciliteter:
En 3-værelses lejlighed med 2 soveværelser med 2 separate enkeltsenge i hvert værelse.

 

Hvornår kan Jeg checke ind?
Du kan checke ind fra kl. 14.00. Hvis du ankommer tidligere, kan du opbevare din bagage i hotellets bagageområde, indtil dit værelse er klart. Hvis værelset er blevet gjort rent og er klart inden kl. 14.00, kan du få adgang til værelset før.

Hvornår skal Jeg checke ud?

Værelset er dit indtil kl. 09.00 på din afrejsedag. Hvis du ønsker at checke ud senere end kl. 109.00, skal du kontakte receptionen. Vær opmærksom på, at vi opkræver et gebyr for sen check ud. Sen check-ud afhænger af tilgængelighed på hotellet og kan kun opnåes via forespørgsel på forhånd. 
Ved udcheckning efter kl. 16.00 vil beløbet svare til en hel overnatning.

Bemærk, at der ikke er forplejning inkluderet i de priser, der er oplyst på prislisten. Minimum lejeperiode er tre døgn i hotellejlighederne. Alle hotellejligheder er røgfri.

For at bestille eller få yderligere informationer om lejlighederne, kontakt venligst receptionen på enten via mail: booking@hhe.gl eller per telefon: +299 34 80 00.

Se vores prisliste

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok