Elev på Hotel Hans Egede

Er du vores nye elev?

Drømmer du om en fremtid i oplevelsesbranchen, og kan se dig selv arbejde på et hotel eller en restaurant, som fx receptionist, kok eller tjener? Så kunne det være at du skulle blive elev hos Hotel Hans Egede A/S. Vi har årtier af erfaring med at uddanne elever fra hele Grønland og Norden.

Om jobbet

Om elevpladsen

Som elev hos Hotel Hans Egede A/S vil du få mulighed for at opnå erfaring fra den virkelige verden på en topprofessionel arbejdsplads, hvor vi altid bestræber os på at tilbyde vores gæster det bedste produkt og service.

Hvordan søger jeg som elev?

Du starter med at beslutte dig for hvilket fag af hotelbranchen du føler passer bedst til dig:

  • Receptionist
  • Kok
  • Tjener

Herefter kontakter du din kommunes arbejdsmarkedskontor: Majoriaq og søg om godkendelse til en læreplads.
Nå du er registreret hos Majoriaq skal du tage kontakt til os hos Hotel Hans Egede A/S, hvor vi meget gerne vil introduceres til dig. Vores kontakt information finder du længere nede.

Nærmere information

Ansøgning om at blive elev:

Din ansøgning kan sendes til Hotel Hans Egedes info-mail: info@hhe.gl eller til vores HR- og hotelchef Christian Tang på ct@hhe.gl eller ringe til hotellet 34 80 00
Din ansøgning bør, men skal ikke, indeholde følgende:

  • Motivation for at søge som elev hos Hotel Hans Egede

Vi indkalder til samtaler løbende og har begrænset plads til elever. Det er derfor vigtigt at du sender din ansøgning eller tager kontakt til os så hurtigt som muligt. 

Om Hotel Hans Egede A/S

Hotel Hans Egede A/S er Grønlands førende hotelgruppe med 2 hoteller og 16 hotellejligheder i hovedstaden Nuuk.
Hotel Hans Egede er vores HORESTA certificerede 4-stjerners Hotel, som består af 156 velindrettede værelser, 20 hotellejligheder, 2 restauranter, 1 pianobar, samt et 5-stjernet konferencecenter.

Læs mere om Hotel Hans Egede her.
Du kan også finde os på følgende social media:

Facebook Logo Hotel Hans EgedeLinkedin logo