Natportier (nat-receptionist) søges til HHE A/S

Er du vores nye Natportier?

Har du et stærkt servicegen, erfaring fra hotelbranchen, er du indstillet på nattearbejde og har et robust mind-set? Så har du mulighed for at blive vores nye natportier som en del af en spændende arbejdsplads, med skønne kollegaer.

Om jobbet

Om stillingen som natportier?

Stillingen som natportier byder på masser af udfordringer. Du får en helt central plads på hotellet i natte- og morgentimerne, hvor du skal bidrage til, at vores gæster får en god oplevelse.

Du får en selvstændig stilling, hvor du er med til at sikre gæsternes behov i nattetimerne. Dit primære ansvarsområde vil være at servicere gæsterne og sørge for at de får en positiv serviceoplevelse – specielt om natten. Vi er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor værtskab, service og problemhåndtering er øverste prioritet.

Stillingen er baseret på 44 timer om ugen inkl. pauser og arbejdstiden er fra 22.00 – 07.00, hvor der også forekommer weekendarbejde.

Opgaver som Natportier

  • Ind- og udcheckning af gæster
  • Sikre ro og orden i receptionens nattetimer.
  • Kasseafstemning
  • Forberedelse til vagtskifte, herunder lettere kontorarbejde og regnskabsopgaver
  • Konflikthåndtering af berusede gæster, i samarbejde med securityteamet i weekenden

Om dig

Du er en rendyrket natteravn, som ikke har problemer med at sove om dagen og arbejde om natten. Dertil er du selvsikker og ikke bange for at håndterer trætte og/eller berusede gæster midt om natten. Brancheerfaring er selvfølgelig et plus, men ikke nødvendigt. Du er engageret, smilende og opsøgende overfor gæster såvel som kolleger.

Kvalifikationer:

  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er imødekommende og klar til at hjælpe dine kolleger, også på tværs af afdelinger
  • Taler flydende dansk og engelsk
  • Har erfaring med konflikt- og problemhåndtering
  • Kendskab til Spectra bookingsystemet er en bonus, men ikke et krav.

Nærmere information

Ansøgning:

Ansøgninger behandles løbende

Nærmere information om hotellet og stillingen som Natportier kan indhentes hos HR- og hotelchef Christian L. Tang, tlf. +299 34 80 09 eller ct@HHE.gl.

Ansøgning, CV med foto og vedlagt referencer sendes til samme e-mail.

Om Hotel Hans Egede A/S

Hotel Hans Egede A/S, blev grundlagt i 1987 og blev hurtigt Grønlands førende hotel, og har sidenhen vokset sig endnu større.

I dag råder koncernen over 2 hoteller: Hotel Hans Egede og HHE Express, Nuuk Hotel Apartments by HHE, det 5-stjernede konferencecenter, samt de 2 restauranter: A Hereford Beefstouw, Sarfalik Winebar & Brasserie og ikke mindst Skyline Bar.

Hotel Hans Egede A/S bestræber sig på at være en international virksomhed i et lokalt miljø. Vi tænker internationalt, men operer lokalt og begge vores hoteller besidder hotelmiljøcertificeringen Green Key.